Luftrenare – om Moso Green påsen

mosogreen2

MosoGreen är en påse med bambukol som kan användas som luftrenare. MosoGreen och innehållet i påsen är miljövänligt och innehåller inga kemikalier. MosoGreen är ett enkelt hjälpmedel för att få en mer frisk och luktfri miljö. Bambukolen i MosoGreen påsen absorberar fukt, lukt, mögel och andra partiklar som finns luften.

Du slipper att använda elektriska anordningar, kemikalier eller konstgjorda medel för att hålla luften frisk och ren. MosoGreen påsen är gjord i linne och innehåller moso bambukol som är miljövänligt. Bambukolen kan sedan återvinnas som gödsel i jorden i din trädgård eller plantor i hemmet.

MosoGreen påsen är

billig, håller i två år med regelbundet underhåll. De flesta luftreningsprodukter är oftast ineffektiva och du måste köpa produkterna om och om igen då de inte håller så länge.

enkel att underhålla

genom att utsätta MosoGreen påsen för direkt solljus en gång i månaden så laddas bambukolen igen då UV ljus från solen rensar porerna i bambukolen och gör den redo att absorbera partiklar och fukt igen.

och kan återvinnas

bambukolen han hällas i jorden i trädgården eller i plantor i hemmet och hjälpa växter att absorbera fukt och näringsämnen. Miljövänlig till skillnad från kemiska produkter.

 

Moso Green är en luftrenare helt fri från kemikalier, återvinningsbar och enkel att använda.

 

Våra Moso Green påsar i storleken 75 gram passar utmärkt som skodeodorant, som ett hjälpmedel för att få bort fukt och lukt från skor. Denna storlek passar även bra till att lägga i t.ex. gymväskan, i kylskåpet, i små utrymmen där det kan förekomma fukt och förorenad luft.

 

 

De större 200 grams påsarna lämpar sig bra som hjälpmedel att rena luft och lukt från större utrymme som garderober, toaletten, bilen, husdjurshörnan m.m. 200 gram räcker för att täcka upp till 8 kvm.

Inom kort kommer vi även att ta in 500 grams påsar som kan täcka ännu större rum. Kontakta oss för att få mer information.

Kommentera